Katso Dharman pyörä -koulutuksen miniversio ilmaiseksi

Tilaa itsellesi katselulinkki ja salasana sähköpostiisi alla olevalla kaavakeella. Sisältää videokoulutuksen lisäksi 11 sivun mittaisen pdf -manuaalin tulevasta koulutuksesta ja sen sisällöstä. Täyttä tavaraa! Sähköpostin saannissa voi kestää pari minuuttia, jollet löydä sähköpostia, kannatta tarkastaa jos sähköposti on mennyt johonkin muuhun kansioon.

Saavuta unelmiesi elämä

Vuoden mittaisen Dharman pyörä -koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle mahdollisimman laaja-alainen ja tehokas työkaluvarasto oman itsen ja oman elämän muokkaamiseen sekä lisätä oppilaan ymmärrystä omasta itsestään ja ympäröivästä maailmankaikkeudesta.

Koulutus perustuu pääosin kundaliinijoogaan ja sen filosofiaan, mutta sen lisäksi ammennamme lisää näkökantoja ja välineitä muistakin totuutta ilmentävistä traditioista. Hyödynnämme joogan ja meditaation lisäksi mm. buddhalaista, hindulaista ja taolaista filosofiaa, esoteerisia oppeja, hermetiikkaa, new age -ajattelua, eri uskonnoissa ilmenevää totuutta, energiahoidollisia aspekteja, rukousta, ho’oponoponoa, pyhää geometriaa, kvanttifysiikan tietoa ja paljon, paljon muuta.

Koulutus alkaa jokaisen osallistujan nykytilanteen ja tavoitteiden kartoituksella. Sen pohjalta laaditaan toimintasuunnitelma, joka muodostaa varsinaisen koulutuksen sisällön. Kun tarpeet ja tavoitteet ovat selvillä, valitsemme metodit, joilla päämäärä saavutetaan.

Koulutus rakentuu lähiopetusviikonlopuista noin kerran kuussa (á 16h) sekä niiden välissä tehtävistä itsenäisistä harjoituksista. Koulutus kestää kaikkiaan noin 12 kk.

Koulutuksen kesto takaa sen, että kykenemme poistamaan vanhat, alitajuntaamme juurtuneet ajattelu- ja reagointimallit ja integroimaan itseemme uudet, hyvää elämää ilmentävät tavat ja toimintaperiaatteet.