Showing 1–16 of 31 results

Balance All rentoutusäänite

8.00

Balance All – Sound Healing With Sach Amrit Singh

Sach Amrit Singin rentoutusäänite. Pelkkää ihanaa rentouttavaa äänimaailmaa.

Tibetan Bowl’s, Sansula, Chimes, Crystal Bowl’s, Gong, Tank Drum and Nature Sounds

Kun olet ostanut tuotteen, meditaation latauslinkki näkyy ladattavat tuotteet osiossa. Eli kirjautumis- tai oma tili osiossa on välilehtiä, joista yksi on “ladattavat tuotteet” sieltä voit ladata omalle koneellesi meditaation Mp3 muotoisena.

Mp3 äänitteen kesto 10 min.

Ale!

Chakra Healing 12kk verkkokoulutus

1,200.00 600.00

12kk verkkokurssi – Nyt ennakkomarkkinoinnissa puoleen hintaan!

Chakra Healing

Kaikki ja enemmän mitä olet ikinä halunnut tietää chakroista

Chakrojen tasapainottaminen vaikuttaa suoraan ystävyyssuhteisiisi, omaan terveyden tilaasi, menestykseesi työssäsi ja luovissa projekteissasi. Se vaikuttaa kykyysi nauttia seksuaalisuudestasi. Chakrojen tasapainotila saavutetaan poistamalla stressi, ahdistus, syyllisyyden tunne, pelot ja negatiiviset tavat. Tämä pelkästään antaa sinulle upean ihanan elämän, mutta me menemme pidemmälle. Me tuomme mukaa vielä henkisen täyttymyksen ja rauhan jatkuvan kokemisen. Nämä asiat eivät tapahdu sormia napsauttamalla, mutta ovat jokaisen saavutettavissa kurssin ohjeita noudattamalla.

 •  12 chakraa

  Käsittelemme 7 peruschakraa + kausaalichakran, enkelichakran ja lisäksi vielä 3 kehon ulkopuolista chakraa: korkeamman itsen chakran, hengen chakran ja maatähtichakran.

 •  Ihmisen hienovaraiset kehot

  Tietopaketti eri kehoista kuten fyysinen keho, eetterikeho, tunnekeho eli astraalikeho, mentaalikeho, spirituaalinen/henkinen/kausaalikeho sekä korkeammat kehot kuten buddhinen ja atminen keho.

 •  Tietoisuus

  Käsittelemme ihmisen 7 tietoisuuden tasoa.

 •  Chakrat ja ikävuodet

  Opit miten chakrat kehittyvät eri ikävuosina ja miten chakrat silloin helposti saavat elämän mittaisia tukoksia jollei niitä osata hoitaa pois.

 •  Chakrojen tilan tulkinta

  Opit miten tulkitaan omien chakrojen tila ja miten voit tehdä tulkintoja muille.

 •  3 mieltä

  Saat perustiedot mielen toimintamalleista ja siitä miten kolme mieltä hallitsee mentaalista olemustamme.

 •  Gunat

  Perehdymme siihen miten Gunien, kolmen erilaisen laadun kautta muodostuu niin ihminen ja ravintomme ja miten ravinnon kautta voimme vaikuttaa tietoisuutemme laatuun.

 •  Tatwat

  Opimme miten 5 elementtienergian kautta ilmenee kaikki fyysisessä maailmankaikkeudessamme ja sen miten tatwat liittyvät chakroihimme.

 •  Kundaliinienergia

  Perehdymme kundaliinienergian käsitteeseen ja siihen miten tuota voimakasta energiaa tulee lähestyä ja käsitellä turvallisesti.

 •  Nadit

  Nadit ovat energiakanavia kehossamme, niitä on kaikkiaan 72 000, mutta me käsittelemme niistä vain kolmea tärkeintä, ida, pingala ja sushumna energiakanavaa.

 • Chakrojen epätasapainotilat

  Opit miten chakrat voivat olla yliaktiivisia, passiivisia tai harmonisia ja mistä syistä johtuen. Tietysti myös sen miten epäharmonian voi korjata.

 •  Sielun psykologiaa

  Chakrojen kautta opit menemään hyvin syvälle ihmistuntemukseen niin omaasi kuin muidenkin. Koulutus antaa sinulle mainiot eväät tarkan tulkinnan tekemiseen ihmisen sisäisestä tilasta.

Huomio! Ylläolevat asiat käsitellään jo ensimmäisessä osiossa. Sen jälkeen sukelletaan todella syvälle chakrojen maailmaan. Käydään jokainen chakra huolella läpi ja vapautetaan itsestämme täysi potentiaali esiin harmonisoimalla jokainen keskus vuorollaan. Etenemme moduuli kerrallaan ja chakra kerrallaan alhaalta ylös.
Tulemme tarkastelemaan chakroja myös muiden perinteiden kautta kuin pelkästään joogafilosofian kautta. Hyvin monet kansat ovat kautta aikojen tunteneet chakrat ja jokaisella on hieman toisistaan poikkeavat käsitykset chakrajärjestelmästä. Tunnetuin näistä on kuitenkin seitsemän chakran järjestelmä, joka on myös kaikkein yhteneväisin kaikkien versioiden kanssa. Käymme sen hyvin syväluotaavasti lävitse. Lisäksi käsitellään kaksi kehon sisäistä ylempää chakraa ja kaksi pään yllä olevaa keskusta ja yksi, joka on maan sisällä.
Saat jokaisessa moduulissa monia kundaliinijoogaan perustuvia joogaharjoitteita ja meditaatioita. Lisäksi saat ohjattuja mielikuvameditaatioharjoituksia ja muita praanan hallintaan perustuvia harjoituksia, joita et saa mistään muualta.
Matka, jota lähdemme tekemään ei ole vain tiedon joogaa vaan ihan kokemuksellinen matka eri harjoitusten kautta. Tule ihan kirjaimellisesti kokemaan kuinka suuressa roolissa eri chakrat ovat ja tulet kokemaan myös kundaliinienergian voiman, kun se aktivoituu lantion pohjassasi.

Out Of Stock

Energiahoitajan ilmainen peruskoulutus

0.00

TUOTE EI OLE ENÄÄ TARJOLLA

Ilmainen energiahoitajan peruskoulutus

Kyllä, luit aivan oikein. Nyt energiahoitajan verkkokoulutuksen teoriaosuus on mahdollista käydä täysin ilmaiseksi.

Koulutus ei sisällä kuitenkaan vihkimyksiä. Vihkimykset voit valita erikseen, valita yhden tai vaikka kaikki vihkimykset.

ÄLÄ OSTAA VIHKIMYKSIÄ ILMAN PERUSKOULUTUSTA!!!

Ilmainen energiahoitajan peruskoulutus

Kyseessä on lyhyt minikoulutus, jossa opit energiahoitamisen ja valonmaailman perusteet. Mikäli kaipaat laajaa kaiken kattavaa koulutusta, on Solar Fusion Treatment 12kk verkkokoulutus parempi valinta.

Peruskoulutuksen jälkeen voit hankkia vihkimyksiä vapaavalintaisesti. Kerralla ei anneta enempää kuin kolme vihkimystä ja seuraaviin tulee olla väliä vähintään 1vko.

Kundaliinireiki etäkoulutus

120.00

Kundalini reiki koulutus tasot 1-3 + boosterit

Kundaliini reiki koulutus nyt verkkokoulutuksena!

8 tunnin taltionti kahdessa osassa.

1. päivä: tasot 1-2

2. päivä: master taso

Vihkimykset eri tasoille etänä sovittuna hetkenä. Vihkimykset on vastaanotettavissa 3 tunnin kuluttua ostohetkestä. Vihkimyksen voi vastaanottaa milloin tahansa tuon hetken jälkeen.

Sisältää manuaalin PDF -muodossa.

——–

Kundalini reiki on tällä hetkellä olevista hoitomuodoista ehkäpä se kaikkein helpoin ja nopein energiahoitomuoto ja joka sopii myös lähes kaikille. Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta se on hyvin voimakas hoitotapa – aikaisempi reiki -koulutus on hyvä pohja tälle koulutukselle, mutta ei mitenkään välttämätön. Reiki masterit tai minkä tahansa suuntauksen edustajat tai vasta-alkajat, avautuvat tämän koulutuksen kautta hyvin vahvasti kundaliinienergian ja reikin rakkaudelliselle virtaukselle.

Kundalini reiki on alkujaan Ole Gabrielsenin ylösnousseelta mestari Kuthumilta kanavoima energiahoitomuoto. Tämä koulutus on uusi ja laajempi KRI-sertifioidun kundaliinijoogaopettaja ja Joogakoulu Ong Namon ja Solar Fusion Treatment hoitosuuntauksen perustajan Sach Amrit Singhin (Joakim Kaipaisen) päivittämä versio Kundaliini reikistä.

Kundalinireiki boosterit

40.00

Buusterit – lisää avautumista (eivät sisälly workshoppiin)

Buuster -aktivointeihin on pidettävä väliä vähintään 7vrk. Boosterit on vastaanotettavissa 3 tunnin kuluttua ostohetkestä. Vihkimyksen voi vastaanottaa milloin tahansa tuon hetken jälkeen. Tee joka päivä itsellesi hoitoja jotta valmistat itseäsi seuraavaan buustaukseen.

Boosterit 1-3

Keskelle päätä avautuu uusi chakra joka avaa yhteyden kosmisiin energioihin, koreampiin ulottuvuuksiin ja korkeampaan itseesi.

Booserit 4-6

Tauko 5vrk ennen viimeistä buustausta.

Tietoisuuteesi laajenee ja yllät helpommin koreammille tietoisuuden tasoille.

 

Ohje: Boosterit otetaan vastaan ihan samalla tavalla kuin kundaliinireikivihkimyksetkin. Käy pitkällesi ja sano mielessäsi: ”olen valmis vastaanottamaan boosterit 1-3”. Virtaus alkaa heti ja kestää noin 20-30 min. Pidä viikko taukoa ennen kuin otat loput kolme boosteria vastaan. Vihkimykset on tehty valmiiksi eetteriin 3h tilauksesi jälkeen, odottamaan sinun kutsuasi, aikomustasi ottaa ne vastaan.

Tilaus ei sisällä lisämateriaalia, ainoastaan vihkimykset!

Lahjakortit Joogakoulu Ong Namoon tai Ong Namo Liveen

Ehdotettu määrä: 100.00

Lahjakorttin summan voit itse valita vapaasti 10€:sta ylöspäin.

Lahjakortti toimii Joogakoulu Ong Namossa tai Ong Namo Livessä. Kerro ostoa tehdessäsi lisätiedot kohdassa kenen nimelle kortti tulee.

Jos haluat antaa lahjaksi fyysisen lahjakortin, se tulee noutaa Joogakoululta. Emme postita kortteja!

Mikäli lahjakortti käytetään Ong Namo livessä. Lahjakortin saajan tulee tehdä omat tilaukset sähköpostitse, niin aktivoimme tilauksia manuaalisesti lahjan saajan tilille.

Miniretriitti Joogakoulu Ong Namossa 11.10.20

80.00

Miniretriitti uudessa Joogakoulu Ong Namossa

Tervetuloa su 11.10.20 klo 12:00-18:00 viettämään joogista miniretriittipäivää Ong Namon uusiin tiloihin.

Osoite: Varalankatu 30, 33240 Tampere

Ohjelmassa: Kundaliinijoogaa, meditaatiota ja henkistä tietoa, opettajana Joakim Kaipainen.

Hinta 80€ sisältää salaattilounaan ja teetarjoilun.

Mukaan otetaan vain 12 osallistujaa, joten varaa paikkasi nopeasti!

Ong Namolta saat halutessa joogamaton ja istuintyynyn lainaan.

Nettijooga 18€/kk

18.00 / month

18 €/kk. automaattisesti jatkuvat tilaukset voidaan tehdä vain luottokortilla! Voit peruuttaa tilauksen koska vain. Normaalihinta on 40€/kk.

Koska kyseessä on automaattinen veloitus kuukausittain ja se vaati oman maksutavan, niin älä osta samaan aikaan muita tuotteita, kaikki muut ostot muilla maksutavoilla. 

Valikoimissamme on satoja täyspitkiä 1-1,5h kundaliinijoogaharjoituksia.

Jos sinulla ei ole luottokorttia, voit maksaa 1kk tai 6kk jäsenyyksiä kertamaksuilla. Jos valitset maksutavaksi Paytrailin, niin sieltä voit maksaa myös Jousto kohdassa osamaksulla tai MobilePay maksun puhelimellasi.

SFT IV

800.00

Solar Fusion Treatment IV – Opettajataso

Opettajakoulutus on ihan oma koulutuksensa. Edellytyksenä koulutuksen aloittamiselle on, että kaikki aiemmat tasot on suoritettu, vaatimusten mukaisesti. Pidätämme oikeudet valita oppilaat koulutukseen. Oppilaat valitaan kahdenkeskisen haastattelun kautta.
Opettajatasolla saat vihkimyksiä jotka avaavat monia tähtiportteja ja jotka johdattavat sinut sellaisten kosmisten energioiden pariin joidenka läsnäolo on tullut mahdolliseksi vasta vuoden 2011 alussa. Saat avaimet SFT -opettajuuteen ja mikäli sinulla on Reiki-taustaa, myös Reikiopettajuuteen.
Käymme läpi erityisesti sitä, miten toimia opettajana nykyisessä vesimiehen ajassa. Opettajakoulutus on nyt kestoltaan enemmän kuin tuplaantunut, eli kaikkiaan 4pv aikana käyt läpi varsin intensiivisen valmennusjakson.
Valmistumisen jälkeen et jää yksin, tukea on aina saatavilla.