Totaalinen transformaatio

Tule siksi mitä jo olet

Mikään ei muuta sinua niin perustuksiasi myöten kuin omaksi Itseksi tuleminen.

  • Henki
  • Sielu
  • Mieli
  • Keho
  • Ego

WORKSHOP

Kolmen tunnin verkkovalmennus

Tallenne la 22.4.17  järjestetystä 3h koulutuksesta Joogakoulu Ong Namossa, nyt voit osallistua suorana streamattuun koulutukseen, mistä päin maailmaa tahansa.

Pääset katsomaan videon kirjautumalla sisään tunnuksillasi joilla ostit kurssin. Kirjautumisen jälkeen yllä oleva linkki on sinulle aktiivinen.

Nettikoulutukseen voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa ja voit katsoa tallenteen uudelleen, niin monta kertaa kuin haluat, yhden kuukauden ajan, näin takuulla sisäistät paremmin kaiken uuden informaation mitä tällä hyvin intensiivisellä kolmetuntisella tallenteella sinulle tuodaan.

Tallenne sisältää kaksi ohjattua elämäsi mullistavaa meditaatiota jotka voi yhdistää tai tehdä erikseen. Kaikki mitä sinulta vaaditaan, on 20 min. päivässä ja saavutat pysyvän onnellisuuden tilan hyvin nopeasti.

Katso ilmaiseksi pieni näyte koulutuksesta.

Tässä 22.4.17 kuvatussa ja loppuunmyydyssä 3h workshopissa Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen) ohjaa sinut pois egomielesi harhasta ja tuo silmiesi eteen totuuden Itsestäsi ja maailman ilmenemisperiaatteista. Totuuden joka on koko ajan ollut siinä, et ole vain sitä nähnyt ennen, koska mieli on ollut fokusoituneena johonkin aivan muuhun.

Sach Amrit Singh on kundaliinijoogi, Joogakoulu Ong Namon ja Solar Fusion Treatment hoitosuuntauksen perustaja, energiahoitaja ja 12 vuotta sitten henkisen heräämisen kokenut ja sen opettamiseen omistautunut opettaja.

Workshop on sekoitus luentoja ja meditaatioita. Työpaja sopii kaikille, henkisellä tiellä jo pitkällä oleville ja ihan aloittelijoille. Jokainen tekee tämän kolmetuntisen työpajan aikana kvanttihypyn omassa kehityksessään.

OSTA NETTIKOULUTUS TÄSTÄ!