Enkeli-ilta pe 12.1.18

65.00

Enkeli-ilta pe 12.1.18 klo 18:00-21:00

Tule tutustumaan ja virittäytymään voimakkaisiin enkelienergioihin Sach Amrit Singhin kanssa. Tämän kolmen tunnin workshopin aikana tulet yhdistymään hyvin voimallisesti enkelikunnan energioihin ja saat samalla ohjausta oman elämäntehtäväsi oivaltamisessa. Saat perustietoa valonmaailman ilmenemisperiaatteista ja lainalaisuuksista. Opit tuntemaan ja erottamaan toistaan monet eri arkkienkelit, valonmestarit ja energialaadut. Samalla saat itsellesi uusia henkitason oppaita.

Teemme vähintään kaksi ohjattua meditaatiomatkaa korkeammille tietoisuuden tasoille ja virittäydymme hyvin voimakkaisiin parantaviin energioihin, tutustumme enkelikuntaan ja muuhun valon väkeen Sach Amrit Singhin turvallisessa ohjauksessa. Nämä ohjaukset kanavoidaan suoraan korkeammalta tasolta, joten meditaatiomatkojen sisällöstä ei voi vielä tässä kohtaa sanoa tämän enempää.

Illan aikana tulet puhdistumaan hyvin voimallisesti ja tulet löytämään itsestäsi ja maailmankaikkeudesta hyvin paljon uusia tasoja. Rakkaus, parantava energia ja uuden ajan tietoisuus, ovat avainsanoja tässä koulutuksessa joka sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitkään valon polkua jo kulkeneillekin.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla koulutus joko verkkokaupassamme tai etukäteen kassalla. Vain ennakkoon ostaneille voimme taata paikan koulutukseen.

Sach Amrit Singh on lapsesta asti ollut luontaisessa yhteydessä enkelikuntaan ja työskentelee edelleen heidän kanssaan päivittäin. Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää tuota yhteyttä ja löytää myös itsellesi valtavan kaunis enkeliyhteys tukemaan maallista taivaltasi. Miksi kulkea yksin kun maailman kaikkeus on täynnä mahtavaa valonväkeä?

Categories: , SKU: enkeli