Nettijooga – kokeile 14 vrk vain 5€

18.00 / month with a 14-day free trial and a 5.00 sign-up fee

Kokeile nettijoogaa 14 vrk hintaan 5€ ja sen jälkeen 18 €/kk. Säilytät huippuhalvan hinnan, niin kauan kuin pidät tilauksesi voimassa ilman katkoja. Mikäli peruutat tilauksen et voi enää uusia 5€ tarjoushintaa, mutta voit jatkaa 18€ hinnalla uudella tilauksella. Normaalihinta on 40€/kk. Tarjous koskee kaikkia asiakkaitamme!

Valikoimissamme on satoja täyspitkiä 1-1,5h kundaliinijoogaharjoituksia.

Huomio: Jatkuvat tilaukset voidaan tehdä vain luottokortilla!

Muilla maksutavoilla, myös Smartumilla voit maksaa 1kk tai 6kk jäsenyyksiä kertamaksuilla. Jos valitset maksutavaksi Paytrailin, niin sieltä voit maksaa myös Jousto kohdassa osamaksulla tai MobilePay maksun puhelimellasi.

Categories: ,

Kuvaus

LYHYESTI JOOGASTA

Kundaliinijoogaa sanotaan tietoisuuden joogaksi. Se on ns. alkujooga, josta muut joogalajit ovat erikoistuneet: kundaliinijoogassa yhdistyvät astangajoogan ja hathajoogan vahvistavat fyysiset harjoitukset, hengitystekniikat ja mudrat; layajoogan ja mantrajoogan mantrat; rajajoogan mielenhallinta ja meditaatio.

MITÄ JOOGA ON?

Kaikkea kundaliinijoogan toimintaa ohjaavat karmajoogan syyn ja seurauksen laki, bhaktijoogan omistautuminen universaalille rakkaudelle sekä gianjoogan sisäisen viisauden tunteminen.

ALKUPERÄ

Kundaliinijooga on lähtöisin Intiasta. Se on tuhansia vuosia vanha pyhä tiede, jota saivat harjoittaa vain harvat ja valitut, eristäytyneet ja valaistuneet joogit aina 1960-luvun loppupuolelle asti.

MITÄ TUNNEILLA TEHDÄÄN?

Kundaliinijoogatunti kestää 60 tai 90 minuuttia. Tunti on aina erilainen, sillä opettaja valitsee joka tunnille erilaisen kriyan ja meditaation. Tunnin perusrakenne pysyy silti samana.

MITEN JOOGA VAIKUTTAA?

Kundaliinijoogan kriyat ja meditaatiot herättävät kundaliinienergian ja nostavat sen ylempiin energiakeskuksiin (chakroihin), jolloin tietoisuutemme laajenee.